Messages doar pentru Mountain Lion

Veste proasta pentru utilizatorii care foloseau versiunea aplicatiei Messages cu sisteme mai vechi de operare. Apple a decis ca o data cu finalizarea perioadei de beta in date de 14 Decembrie, aplicatia sa nu mai ruleze decat in Lion OS X 10.8.

Acest lucru nu este o problema majora pentru cei a caror Mac-uri pot rula OS X Lion deoarece un upgrade costa doar 20 USD. Insa pentru cei care au Mac-uri mai vechi si care nu suporta Lion, acesta miscare poate sa fie o problema mai ales daca s-au obisnuit cu aplicatia si nu pot face upgrade.

As spune ca este o metoda urata din partea Apple de a forta utilizatorii sa faca update.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 07/02/2016 | Permalink |

    Faci bani acasă la tine! Cautam de urgenta colaboratori care vor sa se alature unui proiect cu cea mai rapida crestere. Oferim tot sprijinul necesar si maxima seriozitate. Va explicam tot sistemul de lucru, pas cu pas, in asa fel incat sa puteti incepe imediat sa lucrati si sa castigati bani. Va rugam sa cereti detalii numai la adresa de email: ioan_viorel2006@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *