Noi produse Apple

Cum era de asteptat Apple a lansat o serie de noi produse.

In primul rand este diponibil noul sistem de operare Mac OS X Lion. Despre el noi am scris si un mini review in urma utilizarii acestuia ca sistem de operare pe o masina de productie timp de 1 saptamana.

In plus fata de sistemul de operare, Apple are si noi modele de MacBook Air si Mac Mini cu tehnologia Thunderbolt. Ambele sisteme vin cu Lion preinstalat.

MacBook Air a primit intr-un final procesoare serioase i5 si i7, Thunderbolt si memorie flash precum si mult asteptata tastatura iluminata.

Pentru Mac Mini nu avem decat procesoare i5 pentru modelele standard dar exista un model de Mac Mini Server care vine cu un procesor mai puternic i7.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • Calin Doina Mariana
    29/11/2014 | Permalink |

    Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: calindoinamary@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *