S-a lansat Skype 5 final pentru OSX

Dupa o perioada in care aplicatia a fost in beta si s-a putut testa de catre doritori a fost lansata ieri si versiunea finala care se poate descarca acum de pe site-ul www.skype.com.

Aici la punctmac am avut un review facut pentru versiunea beta si din ce se vede nu s-a schimbat mare lucru in versiunea finala.

Este interesant faptul ca versiunea finala permite conferinte video intre 10 interlocutori, numai ca aceasta functie asa cum era de asteptat se plateste. Exista o versiune de test care functioneaza 7 zile.

Pentru 6,89 euro pe luna poti avea activata aceasta functie tot timpul sau daca nu folosesti decat din cand in cand optiunea poti folosi un Day pass care iti permite pentru 4,01 euro sa folosesti pentru o zi functia de conferinta.

Apasa aici si citeste si review-ul nostru facut aplicatie.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *