Snow Leopard se lanseaza pe 28 august

Este oficial Snow Leopard este disponibil incapand cu 28 august. Pe Apple Store US si in alte tari europene se poate face comanda. Livrarea se face dupa data de 28 august chiar daca platiti acum.

In momentul de fata pe http://store.apcom.ro/ nu exista inca nimic asteptam cu nerabdare sa vedem preturile in lei pentru acest upgrade.

In USA preturile de upgrade sunt urmatoarele:

29 USD pentru un upgrade de la Leopard la Snow Leopard

49 USD pentru upgrade Family pack


Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *