Tablet PC se va lansa in ianuarie?

Se pare ca zvonurile legate de un Tablet PC marca Apple s-au intors si de data aceasta vin din mai multe surse si informatiile sunt foarte similare.

Nick Bilton de la  The New York Times declara ca are informatii din interiorul companiei Apple, care spun ca noua tableta se va lansa in doar o luna de zile. Una dintre sursele sale, care lucreaza pentru Apple a declarat ca Steve Jobs este foarte multumit de noul Table PC.  O alta sursa a declarat ca interfata si modul de interactiune cu Tableta sunt surprinzatoare.

Se pare ca Apple a rugat o parte din dezvoltatorii de aplicatii pentru Iphone OS sa pregateasca aplicatii care sa functioneze in mod fullscreen pentru un eveniment Apple din ianuarie. Cativa dintre dezvoltatorii care au fost implicati au declarat ca Tablet PC-ul va fi doar prezentat in luna ianuarie si va intra in productie in februarie, urmand sa fie comercializat in US undeva in luna martie.

Deci mai avem ceva de asteptat in Romania pana o sa avem ocazia de a folosi acest Tablet PC.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.