Toate aplicatiile din Apple Store

Ai multe aplicatii pe iPhone?

Imagineaza-ti sa le ai pe toate din App Store. Din pacate suma care trebuie sa o platesti pentru a le avea pe toate este cam piperata si anume 144.326 USD.

Cel putin asa au calculat cei de la BustedLoop care au facut si un top al celor mai vandute aplicatii pentru iPhone.  Asteptam acum ca Apple sa ofere discount de volum in cazul in care cineva isi doreste sa cumpere mai mult de 100 de aplicatii simultan. Putin probabil, dar suntem in perioada de criza financiara cand totul este posibil.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *