Versiuni noi de Macbook Air

Apple a lansat astazi doua noi versiuni de Mabook Air. Preturile in USA incep de la $999 pentru versiunea de 64Gb care nu are hard disk sau disc optic. Versiunea de $999 are un monitor de 11.6 inch in timp ce versiunea mai mare de 13.3 inch are preturi incepand de la $1299 si are o un spatiu de stocare de 128 Gb.

Ambele computere au o carcasa unibody si ambele au chipul de memorie SSD inclus direct pe placa de baza. Modelul de 11 inch are o baterie care dureaza 5 ore pe cand modelul de 13 inch functioneaza pana la 7 ore. Ambele pot sta in standby pentru 30 de zile.

Vestea buna este ca cele doua computere sunt foarte subtiri si bateria tine mult mai mult decat inainte, vestea proasta este ca spatiul de stocare nu se poate upgrada.

Mai multe detalii despre configuratie se pot vedea pe site-ul Apple.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *