VLC pentru OSX pe cale de disparitie

Echipa care dezvolta aplicatia opensource VLC media player pentru OSX au anuntat ca lipsa de update-uri din ultimul timp este datorata lipse de dezvoltatori voluntari pentru platforma OSX.

Se pare ca momentan echipa ramasa sa gandeste sa opreasca dezvoltarea pentru Mac a acestei aplicatii. Lucru care nu poate sa fie deca foarte rau. Exista foarte putine media playere bune pe aceasta platforma si este foarte trist daca tot ce ne ramane pentru a vedea filme in format DivX pe Mac, este Quicktime.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

2 Comments

  • 21/12/2009 | Permalink |

    Cam de cateva luni VLC nu mai functioneaza bine, mai ales la formatele mkv, ogm cu subtitrari si canale audio mai multe. Intre timp am inceput sa folosesc MPlayer OSX Extended, merge f bine, practic fiind un inlocuitor excelent pt ce facea VLC pana de curand.

  • Daniel Nanboe
    21/12/2009 | Permalink |

    Nici nu stiam ca cineva a preluat mplayer pentru osx. Era un proiect destul de mort de ceva timp si nu i-am mai dat atentie. Multumesc de informatie

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *