Zvonuri de update MacBook Pro

Site-urile de zvonuri anunta ca atat Apple Store cat si multi distribuitori au inceput sa ramana fara stocu-uri de computere MacBook Pro.

Acest lucru inseamna de cele mai multe ori ca Apple pregateste un update pentru intreaga gama de produse MacBook Pro asteptand insa sa se goleasca stock-ul existent.

Se pare ca in special versiunea de MacBook Pro de 17 nu mai exista in stoc la Amazon iar pentru cei care vor sa cumpere modelul Core i5 timpul de asteptare este de 1-2 luni.

Este posibil ca noile modele sa fie bazate pe o platforma Intel Sandy Bridge. Conform celor spuse de Intel aceasta platforma aduce o imbunatatire de viteza de 17% fata de un procesor Core i5 760 avand aceiasi frecventa.

Sursa: MacRumors

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • Calin Doina Mariana
    29/11/2014 | Permalink |

    Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: calindoinamary@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *