Karaoke pe iPhone

Apple a inregistrat un patent pentru o aplicatie de karaoke pentru iPhone, care se doreste sa fie diferita de ce exista pe piata in momentul de fata. Aplicatia, pe langa functia simpla de karaoke, ofera utilizatorului si feedback, pentru ca acesta sa vada cat de bine canta melodia preferata. Daca tonurile sunt aproape de cele ale melodiei originale primeste un feedback pozitiv, in caz contrar unul negativ. Se pare ca Apple prin astfel de aplicatii incearca sa reduca numarul persoanelor fara ureche muzicala care se aventureaza in barurile de karaoke. Din pacate nu exista confirmare din partea Apple ca aceasta aplicatie se va dezvolta intr-o versiune comerciala existand posibilitatea sa ramana la nivel de proiect.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *