Produs necunoscut in iPhone OS 3.1 beta

iPhone OS 3.1 beta face referinta la un produs necunoscut pana acum.

Acesta este codificat ca fiind “iProd 1,1″. Referinta respectiva se gaseste in acelasi loc unde se face trimitere la produsele din linia existenta Apple, ca de exemplu iPhone 3G care este codat cu indicativul “iPhone 3.1″.  Conform celor de la Ars Tehnica acest nou produs mentionat in codul iPhone OS 3.1  este foarte posibil noul Tablet Mac.

iprod

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *