Tablet PC de la Apple in 2010

Se pare ca dupa ani de zile de teste si dezvoltare, Apple a reusit sa realizeze un Tablet PC.

Conform celor spuse de cei de la Appleinsider noul Tablet va fi disponibil incepand cu primul trimestru din 2010.

Zvonuri despre acest produs au existat inca de acum 4 ani. Se pare ca de cel putin 6 ori Steve Jobs a renuntat la proiect incercand diferite directii. Insa de abia in ultimele 6 luni Jobs a reusit sa aleaga un design care sa fie bagat in productie. Produsul este un proiect aproape personal pentru Jobs care s-a implicat foarte mult in dezvoltarea acestuia.

Cum am spus si intr-un alt articol se stie ca Apple a comandat o cantitate mare de LCD  touch  de  10 inch. Conform zvonurilor acestea se vor folosi pentru noul Tablet care este descris ca fiind un iPod touch marit.

Mai multe informatii pe site-ul celor de la Appleinsider.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *