Zvonuri despre iTablet Apple

Noi zvonuri din China vorbesc inca de un tablet PC marca Apple.

Zvonurile legate de Apple care dezvolta o versiune de iPhone mai mare sub forma unui tablet PC sunt inca active in China.

Declaratiile mai multor surse din China care au vorbit cu ziarul China Times confirma aceste zvonuri.

Trei producatori care au mai lucrat cu Apple au primit comanda pentru realizarea unui produs similar unui tablet PC.

Informatia se potriveste si cu un alt zvon care spune ca firma Wintek a devenit furnizorul Apple pentru monitoare de 9,7 inch.

Conform celor spuse de sursele chineze, produsul se asteapta a fii gata de lansare in jurul lunii octombrie avand un pret de ca. 800 USD.

Cu toate ca cei de la Chine Times declara ca aceste surse sunt credibile, exista inca un scepticism maxim cand vine vorba de acest produs de care se discuta de ani buni.

Sursa: Arstechnica

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.

One Comment

  • 29/02/2016 | Permalink |

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Spune-ti parerea

Adauga un comentariu mai jos sau adauga trackback de la site-ul tau. Poti sa te abonezi la aceste comentarii prin RSS

Adresa ta de mail nu este niciodata publica. Campuriile obligatorii sunt marcate cu *