Mac Book Pro care scartaie

Ok de ceva timp am observat ca atunci cand apas partea de jos a noului meu laptop sau cand il tin in poala se aude un scartait foarte enervant. Este cam stupid ca o jucarie de 2000 si ceva de euro sa scartaie ca o usa de biserica.

Am inceput sa caut pe net si am gasit ca este posibil ca acest lucru sa fie datorat unei erori de design.

Mai jos este un filmulet care exemplifica zgomotul:

YouTube Preview Image

Cineva se pare ca a gasit si o solutie la aceasta problema. Se pare ca exista un conector in interiorul computerului care face legatura intre partea interna si partea metalica a computerului. O data ce se scoate acel element zgomotul dispare.

Momentan nu sunt chiar atat de deranjat de acest zgomot incat sa incept sa-mi mutilez computerul astel putand pierde si garantia. Dar am sa sun la NouMax de unde am cumparat computerul sa vad daca exista o solutie oficiala din partea Apple.

Mi se pare uimitor ca Apple nu testeaza cum trebuie aceste computere. Sper ca aceasta sa fie singura problema cu acest computer Unibody si sa nu am probleme si cu harddisk-ul care crapa asa cum a avut un prieten, care a ramas de 2 ori intr-un an fara harddisk.

Mai multe detalii despre probleme si solutia la aceasta se pot vedea pe acest site:

http://tenonedesign.com/blog/fix-your-macbook-pro-like-a-champ/

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.