Super Mac

Daca credeai ca mac-ul tau este cel mai rapid si mai bine dotat probabil ca te inseli.

Exista o companie care iti va lua mac-ul tau si il va transforma intr-un computer extrem.

De exemplu un MacBook Pro Core i7 poate sa fie transformat intr-un superlaptop laptop cu 8Gb din  cea mai rapida memorie existenta pe piata, discuri SDD (Solid State Drives) care sa functioneze in sistem RAID.

Da ati inteles bine un laptop mac cu 2 harddiscuri interne si viteza impresionanta.

Acum trebuie mentionat ca solutia respectiva inseamna ca disc drive-ul intern nu va mai exista. In locul acestuia instalandu-se cel de-al doilea disc SDD.

Pe langa versiunea de laptop despre care puteti gasi mai multe detalii aici: http://mpgprolaptop.com/

exista si posibilitatea de a transforma si un Mac Pro intr-un computer configurat extrem: http://mpgphotoworkstation.com/performance.html

Acum toate aceste modificari aduc pierderea garantiei Apple. Din pacate acest tuning nu este diponibil decat in US, insa poate sa fie folosit ca sursa de insipiratie pentru cei care vor sa incerce singuri un astfel de tuning.

Avantajele de viteza sunt foarte clare si nu exista nici un dubiu ca investitia majora intr-un astfel de tuning merita. Totul este sa ai bani pentru a face aceasta investitie.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.