Unde a fost fabricat Mac-ul tau?

Te-ai intrebat oare unde este fabricat Mac-ul tau? Cand a fost fabricat, care era configuratia initiala cu care l-ai cumparat sau daca mai este inca in garantie? Ei bine un astfel de serviciu gratuit exista si iti poate da multe detalii interesante legate de computerul tau Apple.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul serial pe care il are computerul tau pe acest site: http://www.appleserialnumberinfo.com si poti sa vezi in detaliu toate aceste informatii. Numarul serial il poti gasi usor pornind aplicatia System Profiler la Hardware Overview apare numarul serial.

Screen shot 2009-11-19 at 20.21.22

Numarul serial mai este printat si pe carcasa computerului. La Macbook Pro 2008 de exemplu se scoate bateria si acolo se poate vedea numarul serial precum si configuratia computerului.

Daca nu ai un numar serial, asa cum se intampla la mine, inseamna ca placa de baza a fost schimbata.

Post to Twitter

Despre Daniel Nanboe

Utilizator Mac din anul 1995, cu experienta in programe grafice, configurarea retelelor mixte Apple, Windows si Linux si utilizator de Mac OS X si Linux. In momentul actual este Directorul de creatie al firmei Hype si editor pentru Punctmac.ro.